ΟΔΗΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ 2016

Πιστή στο «ραντεβού» της με τους δημότες της Αμαλιάδας και ευρύτερα του δήμου Ήλιδας, με συνέπεια και υπευθυνότητα, η “MULTI PRODUCTIONS” προχώρησε και φέτος στην έκδοση του «Επαγγελματικού Οδηγού ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ» για το έτος 2016.

Πρόκειται για έναν οδηγό που εκδίδεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με βασικό μέλημα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, τόσο των επαγγελματιών και των καταναλωτών του δήμου Ήλιδας όσο και ολόκληρου του νομού Ηλείας.

Χρηστικό εργαλείο

Ήδη η διάθεσή του έχει ξεκινήσει στην Αμαλιάδα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα χρηστικό εργαλείο στην υπηρεσία του πολίτη, αφού εκεί υπάρχουν όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία των επαγγελματιών, διευκολύνοντας την καθημερινότητα.

Αυτό που χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες εκδόσεις, είναι η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ‘MULTI PRODUCTIONS’ τους επαγγελματίες και τον κάθε πολίτη που θέλει να ενημερωθεί για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή. Γι’ αυτό και ο ‘Επαγγελματικός Οδηγός’ εκδίδεται κάθε χρόνο, ανανεωμένος και επικαιροποιημένος, για να καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών του. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που έχει αγκαλιαστεί από όλους.

Πλήρως ενημερωμένη

Και η φετινή έκδοση του 2016, είναι πλήρως ενημερωμένη, με όλες τις απαιτούμενες αλλαγές, περιλαμβάνει όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και είναι άκρως εύχρηστη, καθώς μπορούν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι καταναλωτές να βρουν άμεσα αυτό που αναζητούν, χωρίς κόπο και κυρίως χωρίς να χάνουν χρόνο.

Στη συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνονται όλα τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις επαγγελματιών και επιχειρήσεων της περιοχής Αμαλιάδας και Κουρούτας, καθώς και τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις υπηρεσιών.

Επίσης, υπάρχουν καταχωρήσεις για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, ο πολίτης μπορεί να βρει οτιδήποτε ψάχνει την ώρα που το χρειάζεται και βέβαια διατίθεται δωρεάν.

Από την πλευρά της ‘MULTI PRODUCTIONS’ είναι θερμές οι ευχαριστίες προς όλους τους επαγγελματίες για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους.

Ο ‘Επαγγελματικός Οδηγός’ διατίθεται δωρεάν από τα γραφεία της εφημερίδας ‘ΠΑΤΡΙΣ’, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 19, όπου οι πολίτες και οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται και για όλες τις δυνατότητες που τους παρέχονται σε ότι αφορά την προβολή τους, αλλά και την καταγραφή προβλημάτων.