Κυκλοφόρησε ο “Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας-Ήλιδας 2017”: Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση!

“Απάντηση” στις προκλήσεις της εποχής, που απαιτεί έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, αποτελεί ο νέος ‘Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας –Ήλιδας 2017’που κυκλοφόρησε χθες από τη Multi Productios.

 

Ο Οδηγός κυκλοφορεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για επαγγελματίες και πολίτες, όχι μόνο του δήμου Ήλιδας αλλά και ολόκληρου του νομού Ηλείας, καθώς περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, κατά όνομα και επάγγελμα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, χρήσιμα τηλέφωνα όλων των υπηρεσιών του δήμου, συλλόγων και φορέων, δημόσιες επιχειρήσεις, εκπαιδευτήρια.

Πάνω από 1300 καταχωρήσεις!

Ο κάθε ενδιαφερόμενος ανατρέχοντας στις σελίδες του Επαγγελματικού Οδηγού μπορεί άμεσα, χωρίς κόπο και χωρίς χάσιμο χρόνου, να βρει όποια πληροφορία χρειάζεται σε οποιοδήποτε επαγγελματικό τομέα, καθώς οι καταχωρήσεις ξεπερνούν τις 1300!

Εκτός όμως από ονόματα και τηλέφωνα η φετινή έκδοση είναι ξεχωριστή καθώς περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία για την ιστορία του δήμου Ήλιδας, τις εκδηλώσεις και τα αξιοθέατα της περιοχής και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες.

Με ενδιαφέρον παρέλαβαν τον Οδηγό και οι πολίτες

«Είναι η πιο πλούσια έκδοση που έχει κυκλοφορήσει ποτές και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους διαφημιζόμενους και τους αναγνώστες αυτού του Οδηγού, που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Σας υποσχόμαστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να σας παρουσιάζουμε ότι νέο υπάρχει στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας όπως κάνουμε μέχρι σήμερα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της Multi Productions κ. Λευτέρης Βαρουξής.

Με χαρά πήρε στα χέρια του τον Οδηγό και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Λυκούργος Πολυχρονόπουλος

Η φετινή έκδοση έγινε με την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, την βοήθεια του Επιμελητηρίου Ηλείας και του δήμου Ήλιδας.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στην σύγχρονη εποχή η πληροφορία αποτελεί ένα από τα βασικά ‘αγαθά’ για να μπορεί να πορευτεί ο άνθρωπος στην καθημερινότητά του. Έτσι, μέσα από προσπάθειες όπως αυτή του επαγγελματικού οδηγού υποβοηθούνται οι κάτοικοι της περιοχής για να μην βρεθούν σε αδιέξοδο. Ο οδηγός της Αμαλιάδας αποτελεί ένα Επαγγελματικό και Τουριστικό εγχειρίδιο χρήσιμο για όλους».

Οι επαγγελματίες έχουν στα χέρια τους έναν πλήρη Οδηγό

Σημαντική ήταν η συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στην έκδοση και ο πρόεδρος κ. Νίκος Σαψάλης παρέλαβε και αυτός χθες στα χέρια του τον Οδηγό και δήλωσε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια αφορά τη διαφήμιση των μελών του. Συμμετέχουμε και βοηθάμε για να υπάρχει σωστή ενημέρωση. Είμαστε εδώ για να παράσχουμε κάθε βοήθεια σαν Σύλλογος και ο συγκεκριμένος Οδηγός που εκδόθηκε περιλαμβάνει όλους τους επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο, έτσι ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία».

Και οι καταστηματάρχες παρέλαβαν τον Οδηγό τους

Η διανομή του Οδηγού ξεκίνησε χθες στην Αμαλιάδα και συνεχίζεται και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τον προμηθευτεί εντελώς δωρεάν και από τα γραφεία της εφημερίδας ‘Πατρίς’ επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 19 στην Αμαλιάδα.

Οι επαγγελματίες ξεφύλλισαν με ενδιαφέρον τον Οδηγό