Επιλογές Ηλείας

Νομός Ηλείας , τόπος ευλογημένος από το Θεό, με εκατοντάδες περιοχές για επίσκεψη , οι οποίες σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.
Αυτός είναι και ο στόχος μας σε αυτό το περιοδικό. Να σας «ταξιδέψουμε» στις ομορφιές του νομού μας, ζητώντας σας να αδράξετε την ευκαιρία και να τις επισκεφτείτε.
Να είστε σίγουροι ότι η ανταμοιβή σας θα είναι τόσο γενναιόδωρη , που θα σας κάνει να μας έρθετε ξανά και ξανά.

Στην πρώτη έκδοση των Ηλειακών Επιλογών προβάλλουμε κάποια από τα αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφθεί κανείς ανά Δήμο, ελπίζοντας σε κάθε νέα έκδοση να παρουσιάζουμε όλο και περισσότερα.
Άλλωστε είναι τέτοια η ομορφιά του Νομού Ηλείας, που δεν χωράει μέσα σε μόνο μια έκδοση. Κάθε Δήμος και μια ξεχωριστή πρόταση για διαφορετικά γούστα.

Κοσμικές παραλίες, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, ζωντανές πόλεις, γραφικά χωριά, μοναδικοί αρχαιολογικοί χώροι, φεστιβάλ πανελλήνιας εμβέλειας είναι μόνο λίγοι από τους λόγους , που πρέπει να έρθετε.
Ο «Πύργος» της Ηλειακής Γης , η κοιλάδα των θεών της Αρχαίας Ολυμπίας, η ένδοξη Ήλιδα, η πλανεύτρα Ζαχάρω, η Αρχόντισσα Γαστούνη, η Επικούρεια ομορφιά
της Ανδρί-τσαινας , αλλά και η μαγευτική Ανδραβίδα , σχηματίζουν ένα παζλ , που όμοιό του δεν θα βρείτε πουθενά , όσο και αν προσπαθήσετε.

Τις ομορφιές αυτές τις εκπροσωπούν άνθρωποι πρόθυμοι να σας φιλοξενήσουν - μπολιασμένοι από τις διδαχές του Ξένιου Δία - και να σας κάνουν να περάσετε ένα αξέχαστο
καλοκαίρι.

Με εκτίμηση
Βαρουξής Ελευθέριος