Γιακούτσκ: η Καρδιά του Βορρά

Από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου η εταιρεία μας διοργάνωσε με αξιοσημείωτη επιτυχία την έκθεση «Γιακούτσκ: η Καρδιά του Βορρά»,η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αρχαίας Ολυμπίας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Δήμου με την πόλη Γιακούτσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Η Multi Productions παρείχε όλη την τεχνική και διοικητική υποστήριξη της εκδήλωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες διαφημιστικές υπηρεσίες που περιλάμβαναν την ύπαρξη video - wall και οθονών αφής, τις εκτυπώσεις των banners και των διαφημιστικών φυλλαδίων, τη δημιουργία μουσαμάδων για την κάλυψη του χώρου, καθώς και όλη την υποδομή που εξασφάλισε την επιτυχία της διοργάνωσης.

Παράλληλα, η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ήταν υπεύθυνη για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη της έκθεσης, όπως και την προώθησή της μέσω των τοπικών εφημερίδων και των ενημερωτικών ιστοσελίδων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πόλη του Γιακούτσκ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία μας, εμπιστοσύνη που έθεσε τη βάση για την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης και για άλλες μελλοντικές συνεργασίες.