Κυκλοφόρησε ο “Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας-Ήλιδας 2017”: Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση!

“Απάντηση” στις προκλήσεις της εποχής, που απαιτεί έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, αποτελεί ο νέος ‘Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας –Ήλιδας 2017’που κυκλοφόρησε χθες από τη Multi Productios

Διαβάστε περισσότερα

18/02/1989 - 18/02/2017 Η ΑΦΙΞΗ , H ΣΥΝΔΕΣΗ , Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ «28 χρόνια βραδιές των άσσων»

Η καταιγιστική βραδιά των άσσων που επαναδιοργάνωσε η Πατρίς στον 114ο χρόνο ζωής της, με τη συνεργασία της MultiProductions, αποτέλεσε μία λαμπρή κοινωνικοαθλητική εκδήλωση για τη Δυτική Ελλάδα. Εδώ, στο «κεφαλόσκαλο» της Αρχαίας Ολυμπίας που κάθε 4 χρόνια ανάβει αέναα το φως της ειρήνης και του πολιτισμού, βραβεύονται τα νιάτα και οι δίδοντες πνοή σ’ αυτά, με την παρουσία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Η Βραδιά των Άσσων 2015

Η εμπειρία του παρελθόντος και οι καινοτόμες δράσεις του παρόντος!

Η "ΠΑΤΡΙΣ ΣΠΟΡ", με την εμπειρία του παρελθόντος και οι καινοτόμες δράσεις του παρόντος επανέφερε την εκδήλωση που έγινε θεσμός και κυριάρχησε στα δρώμενα του τόπου επί σειρά ετών.
Με νέο σχεδιασμό, καινούρια πρόσωπα, ανανεωμένες ιδέες και σε διαφορετικές συνθήκες, αλλά σταθερά με την τοπική κοινωνία στο πλευρό μας, για να επιβραβεύσουμε και να χειροκροτήσουμε ΜΑΖΙ τις αξίες, του συναγωνισμού και της άμιλλας, που οι αθλητές μας, έρχονται πάντα να μας θυμίζουν!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ 2016

Πιστή στο «ραντεβού» της με τους δημότες της Αμαλιάδας και ευρύτερα του δήμου Ήλιδας, με συνέπεια και υπευθυνότητα, η “MULTI PRODUCTIONS” προχώρησε και φέτος στην έκδοση του «Επαγγελματικού Οδηγού ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ» για το έτος 2016.

Πρόκειται για έναν οδηγό που εκδίδεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με βασικό μέλημα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, τόσο των επαγγελματιών και των καταναλωτών του δήμου Ήλιδας όσο και ολόκληρου του νομού Ηλείας.

Χρηστικό εργαλείο

Διαβάστε περισσότερα

Γιακούτσκ: η Καρδιά του Βορρά

Διαβάστε περισσότερα

Όταν δεν υπήρχε Photoshop

 

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές Ηλείας

Νομός Ηλείας , τόπος ευλογημένος από το Θεό, με εκατοντάδες περιοχές για επίσκεψη , οι οποίες σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.
Αυτός είναι και ο στόχος μας σε αυτό το περιοδικό. Να σας «ταξιδέψουμε» στις ομορφιές του νομού μας, ζητώντας σας να αδράξετε την ευκαιρία και να τις επισκεφτείτε.
Να είστε σίγουροι ότι η ανταμοιβή σας θα είναι τόσο γενναιόδωρη , που θα σας κάνει να μας έρθετε ξανά και ξανά.

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές κάρτες με… νόημα!

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι ακόμη και ο καλύτερος σχεδιασμός μιας επαγγελματικής κάρτας δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία της επιχείρησης, ωστόσο, είναι ένα από βασικά πράγματα που κάνουν πολύ μεγάλη εντύπωση εξαρχής, η οποία, μάλιστα, διαρκεί.

Κι ακόμη περισσότερο, όταν η φαντασία δεν περιορίζεται σε ένα απλό ορθογώνιο ή παραλληλόγραμμο κομμάτι χαρτόνι στην επιφάνεια του οποίου απλώς αναγράφονται τα στοιχεία της εταιρείας αλλά συμπεριλαμβάνει κάποιου είδους… διαδραστικότητα ή ακόμη και πανέξυπνους γρίφους, τότε οι επαγγελματικές κάρτες αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΓΕ 2013

Στην όμορφη και φιλόξενη κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών και με την έντονη παρουσία εκπροσώπων από τους χώρους της πολιτικής, των τεχνών, των γραμμάτων, των επιστημών και της επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/4 η πλέον εξωστρεφής τελετή απονομής των ΕΒΓΕ 2013.

Θερμό χειροκρότημα, καλή μουσική, μια υπέροχη παρουσιάστρια (στο πρόσωπο της Λυδίας Παπαϊωάννου), ευρηματικά video και ένα κοινό σε μεγάλα κέφια ήταν τα σημεία σημάδεψαν τη χθεσινή βραδιά.

Διαβάστε περισσότερα
Εγγραφή στο RSS - Ιστολόγια